Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (55) a influencerky Agáty Hanychové (39) slaví své první narozeniny. Pro svou milovanou Rozárku Soukupovou připravil krásnou oslavu právě otec Jaromír, který nechal fanoušky nahlédnout do příprav, na kterých si dal záležet.

Kvůli dceři vyzdobil svůj dům barevnými balónky, na stole nechybějí zabalené dárečky a Rozárce dokonce upekl první narozeninový dort. „Přípravy na oslavu v plném proudu,“ uvedl k videu, kde detailně zaznamenal proces vaření, ale také pečení dortu, který ozdobil ovocem.

„Jde o malou rodinnou oslavu v kruhu nejbližších. Rozárce je teprve rok, oslavička je jen pro ni. Chci, aby cítila, že ji milujeme,“ řekl Jaromír Soukup Super.cz.

Není se čemu divit, že se fanoušci nad fotografiemi, které Jaromír sdílel, rozněžnili. Mnohé velmi zaujalo, že se mediální magnát pustil i do pečení.

„To je krásné, že jste Rózince sám a vlastníma rukama upekl dort,“ napsala jedna z fanynek. Také Josef Kokta vzkázal Jaromírovi stručné „jo“ k přípravám.

„Připravil jste pro svou milovanou holčičku krásné a vkusné překvapení k narozeninám. Rozárce přeji moc a moc zdravíčka a hodně krásných chvil s tatínkem,“ uvedla další sledující. „Rozárce přeji všechno nejlepší. Jste úžasný tatínek,“ uvedla příznivkyně, se kterou další souhlasí.

Reklama

Další články

Načítám