Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen na dvě noci tentokrát dorazila na karlovarský filmový festival herečka Jana Švandová (76). "Musím hned na natáčení," vysvětlovala blondýna, která si do Varů přivezla svoji vlastní garderobu a do kapsy strčila i o dvě generace mladší ženy.

"Přijela jsem vlastně jen na jednu skleničku. Léto mám hodně pracovní. Jednak točím film Matka v trapu a pak na Slovensku seriál Věčné mládí s Janem Hřebejkem," vysvětlovala Jana, které to neuvěřitelně seklo v šatech od návrháře Zoltána Totha, které si přivezla z Prahy. "Mám ráda svoje vlastní věci. Když to jde, tak v nich jdu," upřesnila.

Překvapila ale změnou účesu, jsme u ní zvyklí na hladké mikádo. "Vlasoví stylisté se rozhodli, že mi to takhle sluší víc. A já mám ráda změny," smála se Jana, kterou jsme už odpoledne potkali na make-upu a česání ve Franck Provost, odkud odešla právě s novou úpravou vlasů, která ji omladila.

A když už zmiňujeme věk, museli jsme se zeptat, jak herečka oslavila narozeniny, které má 3. července. Dříve mívala narozeninovou party vždy v rámci festivalu. "Teď už ne, stačí to v kruhu rodinném," uzavřela. S celou rodinou, tedy synem Hubertem, snachou, vnoučaty a samozřejmě manželem Pavlem Satoriem zapózovala i našim fotografům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám