Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Jan Bendig (30) si před několika lety pořídil i se svým partnerem Lukášem Rejmonem svůj vysněný dům, kde dokonce chovají pět pejsků.

A ač je Honza jeden z nejoblíbenějších českých zpěváků, tak možná ani jeho nejvěrnější fanoušci netuší, že se za svůj život stěhoval osmatřicetkrát.

„Od malička jsme to tak prostě měli. Někde jsme dokonce byli jen dva měsíce a pak jsme se stěhovali. Tak to prostě bylo, mohl bych vám ty všechny příběhy odvyprávět. Velmi intenzivně jsme se stěhovali do mých patnácti let, pak jsem žil i v Anglii, kde proběhlo stěhování a po návratu do Česka jsme měli s rodinou špatné finanční období,“ řekl zpěvák. „Pak jsem šel do SuperStar a zlepšilo se to. Avšak také od doby, co jsem s Lukášem, jsme se několikrát stěhovali, než jsme našli to pravé místo. No a vzniklo z toho tohle číslo. Jsem rád, že jsem teď ukotvený a už se stěhovat nemusím. Tento dům je kouzelný, cokoliv si tam přeju, to se mi splní,“ svěřil se Honza Bendig pro Super.cz s tím, že i přes tohle intenzivní stěhování pocítil ono teplo a bezpečí domova, které pro něj nejsou čtyři stěny, ale právě milovaná rodina.

„Pro mě nebyl domov ten dům a čtyři stěny. Pro mě je domov tam, kde jsou lidé, které miluji,“ prozradil na křtu knihy Věci mezi lidmi a byty, kterou napsal David Budai.

Tento příběh vypráví sám byt. Proto jsme se Honzy zeptali, co by na něj práskla jeho domácnost, kdyby mohla mluvit.

„Když mě lidé potkávají, tak mi často říkají, že se nikdy nemračím a pořád se jen směju. A kdyby mohl můj byt mluvit, tak by na mě práskl moje cholerické výbuchy, když jedu doma fakt bomby,“ dodal s úsměvem a slovy, že se pak dává do pohody například několikahodinovým uklízením domu, které je pro něj relaxem.

Reklama

Další články

Načítám