Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se se zpěvákem Janem Bendigem (30) potkali na narozeninové oslavě gay baru, přiznal, že v době, kdy ještě tajil svoji orientaci, jen v takových podnicích se cítil bezpečně. "Nikdo tam neřešil, jestli je někdo bílý, žlutý, gay nebo lesba. Hodně mi to tenkrát pomohlo," vzpomínal.

Nakonec jeho coming out rodina přijala nečekaně dobře. "Když mi bylo sedmnáct, osmnáct nebo devatenáct let, bylo to moje nejhorší období. Hrozně jsem se bál, že to rodina nepřijme, vzdají se mě, že nejsem jejich syn. Naopak mě objali, dali mi svoji náruč a podporovali mě ve všem," vyprávěl nám Honza.

Přiznal ovšem, že maminka by byla radši, kdyby domů přivedl někoho jiného, než je jeho přítel Lukáš. "Máma by byla spokojenější, kdybych měl ženu, kdyby byla Romka a nejlépe už těhotná, aby měla vnoučata. Ale přivedl jsem gadža Lukáše, a i tak ho mají rádi. Za necelé dva týdny spolu oslavíme desáté výročí," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám