Hlavní obsah
Článek

Svojí fenkou havajského psíka se na psí den přišla pochlubit Olga Menzelová (46). Původně jsme chtěli vést ryze pejskařský rozhovor, to se ale brzy poněkud zvrhlo, a tolik legrace už jsme dlouho nezažili.

Začalo to tím, že jsme Becky pochválili, jak po porodu pěti štěňat zase hezky zhubla. „Jaký pán takový pes. Taky jsem před chvílí rodila, jen to ještě nevíte,“ smála se Olga, které se podařilo porod posledního potomka, syna Alberta, kterého má s egyptologem Miroslavem Bártou, utajit více než rok.

Pět štěňátek pomáhala fence rodit Olžina dcera Anička. Čistokrevná sice nejsou, ale už jsou všechna zadaná. „Tatínek byl toy pudl. Jsou nádherná a budou chytrá, protože pudl je po border koliích druhá nejchytřejší rasa. Už teď je vidět, že mají skvělou povahu, a navíc nepelichají,“ pochlubila se.

Becky už jednou štěňata měla, tatínek byl ale jiný. „Jak říkám, jaký pán takový pes,“ rozesmála se opět Menzelová, která má tři děti se třemi tatínky. To, aby fenka měla štěňata s rodokmenem, prý neřeší. „Ten pejsek musí být bonifikovaný, musíte s ním chodit na výstavy a to jsme nějak nebyli schopní zvládnout,“ uzavřela.

Související témata:

Další články

Načítám