Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a bavič Jakub Kohák (49) je milovníkem fotbalu, kterému se už nějakou dobu věnuje. A to také ve smyslu benefičních zápasů, ze kterých jde výtěžek na dobrou věc.

I proto si nenechal ujít představení národních fotbalových dresů, kam dorazil i se svými syny Honzíkem a Wolfgangem, kteří rostou jako z vody a určitou podobu, ale také záliby s tátou rozhodně nezapřou.

„Mladší syn hraje fotbal za SK Střešovice, tak jsem ho sem vzal, aby se podíval na to, co všechno ten fotbalový svět obnáší. Je to velká událost pro sportovce i lidi z médií,“ prozradil Jakub Kohák Super.cz s tím, že si dokáže představit, že by se synové vydali kariérou sportovců.

„Dopřál bych jim to rád, nejlepší by bylo, kdyby hráli za nějaký velký známý klub a já bych byl ve skyboxu a ucucával bych Martini,“ řekl s úsměvem a dodatkem, že je aktuálně velmi spokojený. Kde ho však mohou fanoušci vidět, to už neprozradil. „Jsem moc spokojený a kde mě vidět můžou to neřeknu, aby mě tam nenašli,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám