Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hugh Jackman (55) a Deborra-Lee Furness patřili mezi nejstabilnější hollywoodské páry. Avšak ani tahle láska nevydržela věčně. Bývalí partneři oznámili, že se manželství rozhodli po 27 letech ukončit rozvodem.

„Byli jsme požehnáni, že jsme spolu sdíleli téměř tři desetiletí jako manžel a manželka v nádherném a milujícím manželství. Naše cesta se nyní posouvá a rozhodli jsme se oddělit, abychom mohli pokračovat v našem individuálním růstu,“ uvedli v prohlášení pro magazín People s tím, že rodina je pro ně prioritou. Za dobu svého vztahu adoptovali dvě děti Oscara a Avu, se kterými žili v New Yorku.

„Naše rodina byla a vždy bude naší nejvyšší prioritou. Tuto další kapitolu přijímáme s vděčností, láskou a laskavostí. Velmi si vážíme vašeho pochopení pro respektování našeho soukromí, když naše rodina prochází tímto přechodem v našich životech,“ stojí v oznámení, které bylo podepsáno jako „Deb a Hugh Jackmanovi.“

Australský herec, jenž je držitelem cen Grammy, Emmy, Tony i Zlatého glóbu, se oženil se svou krajankou v roce 1996, poznali se během natáčení televizní show Correlli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám