Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos byla v roli jedné z předávajících, takže vstup na pódium Rudolfina měla jistější, než kdyby byla nominovaná. Herečka Elizaveta Maximová (32) si na svém looku, který měl připomínat ikonickou Marilyn Monroe, dala extrémně záležet.

„Připravovala jsem se společně s Borisem Králem, mladým slovenským návrhářem, jehož tvorba mě velmi baví, od kterého mám šaty,“ pochlubila se, že je jednou z prvních, kdo vynesl model návrháře, který před týdnem získal cenu Módní designér Czech Grand Design.

„Tyhle šaty jsou pro mě oslavou ženskosti. Když je Boris navrhoval, inspiroval se Marilyn Monroe a z toho jsme vycházeli i při líčení a účesu. Jelikož jsem čerstvě na blond kvůli nové roli, tak to do sebe krásně zapadlo,“ byla ze svého vzhledu nadšená herečka.

Pracovně je také velmi spokojená. „Teď mě čekají dva seriály a jeden film, který začínáme točit už za pár týdnů. Právě kvůli němu vznikla ta blond,“ upřesnila Elizaveta Maximová.

Reklama

Další články

Načítám