Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako by vystoupila ze seriálu Zlatá labuť, v němž hrála. Herečka Michaela Maurerová (44) vypadala na Česko-Slovenském plese jak prvorepubliková diva. A to byl také úmysl, jak přiznala.

„Původně jsem si ušila šaty úplně jiné, než mám na sobě. Nebyla jsem s nimi úplně spokojená. A pak jsem dostala nápad, který jsem dotáhla do konce. Tematicky jsem si půjčila šperk ze Zlaté labutě a všechno jsem k němu doladila. Šaty jsem si koupila v konfekci a lehce přešila, rukavice mám ještě ze svého maturitního plesu, takže mají dobrých třicet let. Make-up jsem zvládla sama, jen pokládané vlny ještě neumím, tak jsem musela ke kadeřnici,“ popsala nám své přípravy.

Takový vztah jako ke Zlaté labuti Maurerová často k projektům, v nichž účinkuje, nemá. „Přiznám se, že jsem milovnice 30. a 40. let minulého století, hlavně módy. Chodila jsem tam a rekvizitáři mě nesnášeli, protože jsem si ty věci pořád prohlížela a ohmatávala,“ vyprávěla.

Náhrdelník, který herečku na plese zdobil, ale i další rekvizity si mohou pořídit brzy i fanoušci seriálu. „Nápad, že uspořádáme dobročinný bazar, vzešel od Kristýny Ryšky a Šárky Krausové. Takže 20. dubna bude aukce nábytku a dalších předmětů ze Zlaté labutě,“ zve Míša.

Reklama

Další články

Načítám