Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak s touhle holkou mají kluci asi hodně těžké pořízení... Tedy pokud si je Kateřina Pechová (19) vůbec pustí k tělu, což se nestává zase tak často. Podle toho, co na sebe prozradila, by si mohla pořídit ševcovskou dílnu na kopačky. Na svou svobodu totiž zatím nedá dopustit.

„Jsem ta, která dává kopačky, a hrozně si to užívám. Je mi devatenáct, nechápu, že si někteří v čtrnácti někoho najdou a pak se s ním v pětadvaceti rozejdou a to nejlepší období života prožijí ve vztahu s někým zavření doma. Já jsem tak ráda, že mě tohle minulo. Můj nejdelší vztah trval měsíc,“ byla Katka upřímná v show Na baru.

Zato kamarádů má kolem sebe hromadu. „Já jsem si s holkami nikdy moc nerozuměla. S kluky mi bylo líp, bavilo mě hrát fotbal a dělat karate. A mám to dodneška, radši si jdu zaběhat než koupit boty. Mám kolem sebe spoustu kamarádů, kteří se o mě starají. A nikdy jsem s nimi nic neměla a mít nebudu,“ dušuje se.

Co se jejího školního života týče, sekla se studiem herectví a dala se na cestu práva. „Pro mě to byla skvělá škola života, ale potřebovala jsem jít někam dál. Zjistila jsem, že mě to nebaví, že se potřebuju pořád vzdělávat, a tak teď studuju právo a psychologii.“

Reklama

Další články

Načítám