Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezinárodní den žen byl u nás v posledních letech lehce opomíjeným svátkem, teď se ale vrací s velkou pompou a ne jedna dáma u nás dnes určitě obdrží květinu, i když to třeba zrovna nebude karafiátek. A jak se k MDŽ vyslovují naše celebrity?

Zatím asi nejvíc pobavila Veronika Žilková (62), která dnešnímu dni na sociálních sítích věnovala už dva příspěvky. Nejdříve prostřednictvím své postavy ze seriálu Vyprávěj zavzpomínala, jak se tento den slavil před mnoha lety. Tam se to „za totáče “ slavilo dvojčičkou Pražského výběru, chlebíčkem a rudým karafiátem.“ Druhý příspěvek pak ovšem pobavil a znovu dokázal, že Veronika má smysl pro humor. Jednalo se o historku z městské hromadné dopravy.

„Musím se podělit o hezký zážitek… teď mě v tramvaji pustil sednout mladý kluk. Řekla jsem: „Oh, děkuji, vím, že už jsem stará.“ Zasmál se a odpověděl: „To máte ode mě k MDŽ.“ „Děkuju mladý muži.“ Vtipná historka ale bohužel nepřišla moc veselá některým hereččiným sledujícím, kteří chování muže neocenili tak jako ona. „Docela smutné, když nás muž pustí sednout jen na MDŽ… takže jednou za rok… jó, holky, nic moc,“ napsala jedna z dam.

To Daniela Peštová (53) ženám popřála krásnou fotkou sebe sama u moře, na které vystavila své úžasně dlouhé nohy a bezchybné tělo a připsala inspirativní citát. „Nemusíme být vždy dokonalé. Nebo vypadat perfektně. Naše tiára nám možná nemusí sedět perfektně na hlavě (nebo může být pouze imaginární). Ale vždycky by se s námi mělo zacházet jako s královnami.“ A s tím nezbývá než souhlasit, že.

A jak si dnešní den užívají další známé tváře? Lucie Bílá (58) nepřekvapila a i dnes se pochlubila snímkem se svým milovaným Radkem, Kateřina Brožová (56) přidala romantický snímek sebe sama s růžemi v pozadí a Radka Třeštíková (42) ženám vzkázala, že všechny jsou její největší inspirací k psaní. Tak se budeme těšit na další pěknou knihu.

Reklama

Další články

Načítám