Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V loňském roce si herečka a modelka Bára Mottlová (37) pořídila dům. Malý domek se zahradou na konci Prahy si nadělila k narozeninám. Do domečku se už na podzim přestěhovala a postupně ho předělává k obrazu svému. Aktuálně se věnuje zahradě.

„Jsem amatér, tak se tomu směji. Už mám vykolíkovaný bazén, což byla vždy moje idyla mít zahradu a bazénem. Takže teď budeme hrabat díru do země, a ještě na vodní jímku a dešťovku. Mám k tomu objednáno 12 tun zeminy s travním semenem, tak se směji tomu, že holka, co si holka z paneláku objednává,“ svěřila se Super.cz Bára, která si život v domečku užívá.

„Koupila jsem si svůj první strom v životě, magnolii. Hrozně jsem po ní toužila, ač mi ji rozmlouvali, tak nakonec srdce zvolilo, že si ji koupím. Řeším túje, živý plot, zjišťuji, co jsou letničky, a podobně,“ prozradila nám modelka, kterou jsme potkali na hubnoucí proceduře. Bára na sobě pravidelně maká a hodně sportuje, i tak by chtěla trochu shodit.

„Hodně sportuji, cvičím bikram jógu, chodím běhat a chodím do posilovny. Teď nově mám svoji vlastní výzvu ‘v dubnu hubnu’, tak chci zkoušet nové věci pro tělo. Chtěla bych shodit ještě 4 kila, mám hodně svalů, ty jsou o dost těžší než tuk. Ale uvidíme, já hubnu v dubnu každý rok a zatím jsem se nikdy do ideálních měr nedostala,“ svěřila se nám Mottlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám