Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladého herce Filipa Březinu jsme zatím viděli hlavně v kriminálkách jako Odznak Vysočina, Místo zločinu České Budějovice anebo Dáma a král. Na Štědrý večer se osmadvacetiletý sympaťák objeví jako nápadník princezny v nové pohádce Klíč svatého Petra.

„V pohádce jsem nikdy nehrál a moje babička si to moc přála, tak to dělám hlavně pro ni. Ale to se nepoštěstilo, třeba příště,“ usmíval se Filip, který ztvární muzikanta, jenž se zamiluje do princezny v podání Sáry Korbelové. „Hraju sice na loutnu, ale chybí jí čtyři struny a je to na playback. Ale zpívám sám,“ prozradil s tím, že zpívá i v divadle, kde v Petru Panovi hraje kapitána Háka a také v muzikálu Elephantazie.

Filip je spokojený i s výběrem své princezny. „Se Sárou jsme o sobě věděli, ale do natáčení jsme se neznali. Je fajn a navíc hezká holka,“ míní herec.

Pobavili jsme se i na téma učení se nových dovedností pro roli, když to tedy nebylo hraní na loutnu. „Ve filmu Zlatý podraz jsem se musel naučit hrát basket, v seriálu Smysl pro tumor, který půjde v České televizi od 7. ledna, jsem hrál pro změnu ragby. A vlastně i ta hudba tam byla. Kvůli představení Andělé v Americe jsem byl schopný se naučit hrát na hoboj,“ vypočítal Filip, který prozradil i to, že je zadaný.

Reklama

Další články

Načítám