Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Možná si pamatujete na dívku s podmanivým pohledem, jejíž totožnost se začátkem roku 2016 pomocí sociálních sítí snažil vypátrat samotný Justin Bieber (30). Ke zpěvákovi se tehdy náhodou dostala fotografie slečny, která mu učarovala natolik, že její fotku sdílel na Instagramu s dotazem: „Bože můj, kdo je tohle?“ A právě tato dívka je nyní hvězdou nové kampaně značky Pretty Little Thing.

Stačilo jen pár hodin a bylo jasno. Onou krásnou neznámou byla sedmnáctiletá Španělka Cindy Kimberly, které se jedním zpěvákovým příspěvkem obrátil život naruby. Ze studentky, která si přivydělávala hlídáním dětí, se stala žádaná modelka, jež měla dveře na večírky prominentů otevřené.

To jí také dalo možnost seznámit se s celebritami. A vedle nejednoho slavného muže se také nějaký čas objevovala. Mezi její úlovky patřili například rapper Tyga nebo hvězdný jezdec F1 Lewis Hamilton. Od roku 2022 se ovšem po jejím boku objevuje fotbalista Dele Alli (27) hrající za klub Everton.

Cindy svou modelingovou kariéru aktuálně pořádně nakopla i spoluprací se značkou PrettyLittleThing, která je především ve Velké Británii mimořádně populární. Stala se dokonce ambasadorkou značky pro letošní rok a k té příležitosti se na Instagramu oděvní společnosti objevilo i video, v němž se objevuje právě Cindy. Jak se své nové role zhostila, můžete posoudit sami…

Související témata:
Cindy Kimberly

Reklama

Další články

Načítám