Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48), která se v pátek neúspěšně snažila o svůj pěvecký comeback v pořadu Česká hvězda, zřejmě opět pila alkohol.

Iveta vzbudila rozpaky už po svém příchodu na jeviště. Připotácela se na extrémně vysokých podpatcích, na nichž nevydržela sama ani stát, natož udělat krok. Celý obličej navíc měla podivně odulý.

Ač Iveta ještě nedávno skálopevně tvrdila, že alkohol nepije, po vystoupení si dopřála skleničku červeného vína a doutníčky. Její partner Josef Rychtář (66) pil nealko, protože řídil a Ivetě neustále projevoval něžnosti. Byla snad zpěvačka během svého vystoupení „pod parou"?

„Iveta nepije. A na tom, když si dá někdo za den a třeba k jídlu dvě deci vína, nevidím nic špatného,“ řekl Rychtář Blesku.

Diváci v hledišti ale měli opačný názor. Na pódiu si Iveta při zpěvu na playback sedla na schody a při přebírání ceny infantilně a nesouvisle žvatlala. Tohle je návrat popové legendy?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám