Hlavní obsah
Článek

Ivan Vyskočil (65) se po rozvodu s Anife Vyskočilovou (50) vrhl do náručí mladičkých dívek. Střídá je jako ponožky. Poslední dobou se po jeho boku často objevuje třiadvacetiletá Romana. A jak je vidět na videu, sama neví, proč s hercem z Létajícího Čestmíra randí.

"Co na něm vidím? Sama nevím. Ne, samozřejmě je gentleman," řekla Super.cz půvabná tmavovláska. Při představě, že by si důstojného hereckého kmeta měla vzít za muže, se ale ošívá. "Určitě ne. Vzhledem k našemu věkovému rozdílu to není reálný," říká rozhodně.

Tady něco nehraje. Sex s ním jí nevadí, avšak před oltář by s tehdejším idolem miliónů československých žen a dívek nešla? Má to logiku? "Nevím. Prostě nějak to tam není. Já budu mít určitě nějakou budoucnost a on nějakým způsobem má taky jinou budoucnost," překvapila nás svou odpovědí slečna. Možná je zkrátka jen pragmatická a ví, že její přítel tu jednou nebude a tak nechce být mladou vdovou. Nebo se bojí, že by se pak o nemohoucího starce musela starat? Krmit ho a přebalovat?

"Ivan má na každý den jinou holku. Jednu na pondělí, jinou na úterý, středu nebo čtvrtek," reagovala s úsměvem Vyskočilova exmanželka. Ta se s bývalým chotěm a jeho milenkou po boku objevila na otvíračce zrekonstruovaného říčanského lihovaru, z nějž je nyní obchodní centrum. "Moje exmanželka bohužel ještě není mrtvá. Nepodařilo se mi ji zabít, takže bohužel chodí na stejné akce jako já. Ale to nebude dlouho trvat," dodal na konci s nadsázkou Vyskočil.

Další články

Načítám