Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Máte rádi anděla Petronela v pohádce Anděl Páně? Tak si snad oblíbíte i jeho muzikálovou verzi, v níž Ivana Trojana (59) nahradí Ondřej Rychlý. "Ivan ho ztvárnil krásně a kouzelně a já se jenom snažím to vzít za své se vší úctou a pokorou k tomu filmu," řekl Super.cz Ondřej. Jeho parťáka, čerta Uriáše, ztvární v Hudebním divadle v Karlíně Marek Lambora (28).

Z táty jako z anděla je nadšený i Ondřejův pětiletý syn. "Občas Tobíška musím vzít na zkoušky, cituje nějaké repliky, viděl čerty, vyzkoušel si křídla i rohy a byl naprosto nadšený, takže to vypadá, že už je definitivně rozhodnutý být herec jako táta, maminka, děda i babička. Jsem z toho trošku vyděšený," vyprávěl.

U něj to ostatně v dětství, kdy ho rodiče Petr Rychlý (58) a Pavla Vojáčková, do divadla také brali, bylo podobné.

"Když jsem šel za tátou do vinohradského divadla, také jsem byl nadšený, když jsem tam viděl meče. Kdo to v práci má? Takže on má stejný zážitek," prozradil Ondřej s tím, že on sám poprvé hrál v divadle, když mu ještě nebylo deset let.

Reklama

Další články

Načítám