Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Ivana Gottová (48) oznámila, že vilu Karla Gotta na Bertramce, kde s manželem a dcerami žili, zpřístupní jeho fanouškům jako muzeum, nabízela se otázka, kam se s dětmi přesune. V posledních dnech se objevila zpráva, že už má za dosavadní bydlení pořízenou náhradu. A velmi luxusní.

Jedná se o moderní prosklenou vilu v pražské rezidenční čtvrti, za niž měla Gottová zaplatit 68 milionů. Jde o nemovitost s pěti obytnými místnostmi a kuchyňským koutem, která je zatím ve fázi výstavby a čeká na dokončení a následné zařízení. Už teď je ale jasné, že půjde o krásné a pohodlné bydlení pro náročné. K domu přiléhá i soukromá zahrada.

Na Bertramce žil Karel Gott od roku 1974. Jeho žena, tehdy ještě budoucí, se k němu nastěhovala v roce 2004. Ze slavné „Bertramky“ se má stát Villa Gott. První Gottovo muzeum, Gottland, sídlilo v Jevanech a skončilo v roce 2009.

Reklama

Další články

Načítám