Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Iva Kubelková (46) během prvního večera StarDance rozhodně nezklamala. Své dokonalé tělo předvedla v sexy tanečním modelu, ve kterém vystavila na odiv zejména své neskutečně dlouhé nohy.

Po boku tanečníka Martina Prágra nastoupila na parket s tancem cha-cha a nadchla nejen fanoušky, ale i porotu. Zelenočerný kostým s krátkou sukénkou si nemohla vynachválit. „Je to přidaná hodnota show. Když člověk vklouzne do toho kostýmu, tak se začne trošku víc cítit jako tanečnice než na tréninku, určitě ten kostým pomáhá,“ řekla Super.cz Kubelková, kterou na první StarDance přišel podpořit manžel a mladší dcera.

„Dlouho jsem nebyla takhle nervózní. Martin říkal, že to bude dobré, že to zvládnu, má zkušenosti s tím, že tančí před lidmi a ví, co funguje,“ dodala moderátorka, jež byla ráda, že ji její taneční partner podržel. Od poroty získal taneční pár 20 bodů.

„Byli jsme překvapení nad očekávání,“ svěřil se Martin Prágr, který Ivě dopřál i odpočinek. „Jsem velmi ráda, že mi můj o sedmnáct let mladší taneční partner dal v neděli volno,“ uzavřela s úsměvem Kubelková.

Reklama

Další články

Načítám