Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aneta Chovanová alias A.N.D.U.L.A je maminkou. Instagramerka porodila v sobotu brzy ráno syna Patrika. Za ruku ji držely maminka a kamarádka Bára. S otcem dítěte, podnikatelem Františkem Doležalem, se rozešla kvůli četným nevěrám během tětehotenství.

„Objevil ses v mém životě tou nejkrásnější náhodou. Žij dobře, buď laskavý k lidem a nedívej se na ně z vrchu – nikdy nevíš, kdy se ocitneš po nimi. Neboj se zásadních rozhodnutí, ale raduj se z maličkostí. Miluj, buď milován, prožij si bolest i radost, pomáhej, když to tak budeš cítit, a pomoc přijmi, když to bude potřeba. Řiď se srdcem, ale nenech odejít rozum. Podepři slabé, následuj silné. Měj pevné hodnoty. Vnímej vnitřní krásu a tu povrchovou sleduj jen zpovzdálí. Nepodléhej mínění druhých, ale nech si poradit – ŽIJ! Budu ti tou nejlepší mámou, rádkyní i oporou, to přísahám,“ na psala k fotce čerstvě narozeného syna Aneta.

Syna bude vychovávat v rodné Plzni. S otcem dítěte je v minimálním kontaktu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám