Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když je mezi hosty na akci pozvaná herečka Michaela Doubravová, je jisté, že módní policie bude mít pré. Míša je proslulá svými šílenými kreacemi a málokdy zklame očekávání. Na otevření nové asijské restaurace, kam ji doprovázel přítel Roman Tomeš, tomu nebylo jinak. Když jsme ji v davu zahlédli, zezadu vypadala, skoro jako by přišla v plavkách.

"Od rána je krásně, byli jsme na procházce s pejsky a jaro bylo cítit všude. Tak jsem hrábla mezi ramínka na štendru, protože skříň nemám, pro oblečení podle počasí. Nejsem nadšená jen z toho, že je tady jaro, ale hlavně už tady mám Romana, který má po úspěšné premiéře Jesus Christ Superstar v Bratislavě, kde hraje hlavní roli a je úžasný. Jsem prostě taková zahřátá," smála se Míša.

"Od premiéry jsem už viděla ze čtyř představení tři. Jsem věrná fanynka a musím říct, že vždycky, když nebudu mít sama představení, budu jezdit na Romana a jeho Ježíše. Doporučuju to všem. A Roman je tam do půl těla. Krásnej, zkrvavenej," pěla ódy na partnera.

Když už jsme se svým způsobem vrátili k oblečení, tedy spíš neoblečení, nechali jsme si od Míši prozradit tajemství jejího outfitu. "Šaty mám od návrhářky, od jedné mladé krásné holky, a jinak je to všechno z konfekce. Já za oblečení moc neutrácím, i když ho kupuju hodně často. Ale říkala jsem si, že to musím omezit a šetřit na jiné, praktičtější věci, když si chceme postavit ten dům," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám