Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Indická herečka Freida Pinto musí být velkou fanynkou Bruna Marse, když se nechala přemluvit ke ztvárnění striptérky v nočním baru v jeho novém klipu. Zpěvákův nový počin s názvem Gorilla byl představen s velkou pompou v úterý a největších ohlasů se dočkala právě představitelka krásné Latiky z oscarového Milionáře z chatrče.

O herečce je totiž známé, že odmítá odvážné role a takové, které by ji určitým směrem zaškatulkovaly. V minulosti dokonce odmítla nabídku hrát Bond girl s odůvodněním, že by si nerada pokazila image. Raději prý dá přednost charakternější roli.

V roce 2009 byla Pinto na vrcholu a po úspěchu zmiňovaného snímku, jenž získat celkem osm Oscarů a čtyři Zlaté glóby, si z nabídek filmových producentů mohla vybírat. Je ale možné, že dnes už je vše trochu jinak a Freida slevila ze svých nároků a po striptérce v klipu by se možná ‚spokojila‘ i s partnerkou agenta 007.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám