Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Supermodelka Christie Brinkley se s fanoušky na svém Instagramu podělila o diagnózu, kterou si vyslechla od lékařů. Ta zněla bazaliom. Brinkley podstoupila zákrok, během nějž jí byl nádor odstraněn, a sdílela rovněž názorné fotografie. Zároveň vyzvala fanoušky, aby se pravidelně kontrolovali.

Brinkley, jež proslula nejvíce jako kráska z obálek plavkových vydání Sports Illustrated, na nichž se objevila hned třikrát po sobě, přitom na rakovinu přišla v podstatě náhodou. Modelka doprovázela na prohlídku jednu ze svých dcer a při té příležitosti požádala lékaře, jestli by se jí nepodíval na ‚malou tečku‘ na obličeji.

„Dobrou zprávou pro mě je, že jsme bazaliom podchytili včas. A měla jsem skvělé doktory, kteří mi rakovinu odstranili a sešili mě stejně dokonale jako haute couture od Diora,“ zavtipkovala Christie.

„A dobrou zprávou pro vás je, že tomu všemu se lze vyhnout pečlivým používáním ochrany před sluncem,“ doplnila maminka tří dětí - dcer Alexy Ray Joel (38) a Sailor Brinkley Cook (25) a syna Jacka Parise (28) s tím, že to trochu podcenila. Teď se prý bude stále mazat třicítkou faktorem, opakovat to podle potřeby a bude na sobě mít dlouhé rukávy a klobouk s širokou krempou.

„Pravidelné kontroly celého těla jsou nutnost. Měla jsem štěstí, že jsem doprovázela jednu ze svých dcer na JEJÍ prohlídku. Doktor si každou pihu prohlížel lupou… nebyla to moje prohlídka, takže jsem nechtěla nic říkat, ale na samém konci jsem se ho zeptata, jestli by se mi mohl podívat ještě na malou tečku, kterou jsem cítila, když jsem si nanášela make-up. Podíval se na to a okamžitě věděl, že to vyžaduje biopsii! Domluvte si kontrolu ještě dnes,“ apelovala na své sledující modelka, která se podělila rovněž o několik snímků ze zákroku a po něm.

Další články

Načítám