Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože legendární supermodelka Claudia Schiffer již dávno společenské akce nevyhledává, na premiéře filmové novinky svého manžela Matthewa Vaughna s názvem Argylle na londýnském Leicester Square chybět nemohla. Ikona modelingu 90. let bývala na pozornost a blesky fotoaparátů zvyklá, ale tentokrát to byl hlavně rodinný mazlíček jménem Chip, kdo zaujal nejvíc.

Kočička nasoukaná do batohu s průhlednou ‚kukaní‘ příliš nadšeně nevypadala, ale majitelé koček, kteří holdují cestování s velkou pravděpodobností mají podobné zavazadlo doma také. Zábavné bylo, jak Claudia sladila s batohem s číčou uvnitř i své šaty, a to nejen barvou, ale především károvaným vzorem.

Chip je totiž hrdinou i v inkriminovaném filmu a už nyní je velkou hvězdou. Loni v listopadu jej Claudia vzala například i do pořadu The Jonathan Ross Show a úspěch sklízí i na svém instagramovém účtu.

„Ve filmu jsme měli ještě jednu kočku, není to moc dobrý herec. Vlastně byl hrozný,“ řekla tehdy na adresu svého miláčka vtipně jeho panička. Na premiéře nemohl chybět ani představitel hlavní roce Henry Cavill s partnerkou Natalií Viscuso stejně jako třeba Dua Lipa, která rovněž ve filmu hraje.

Reklama

Další články

Načítám