Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a herec Vojta Dyk (38) se umělecké činnosti věnuje odmalička. Však také od útlého věku působil v chlapeckém sboru Pueri gaudentes. Populární hudebník se později začal prosazovat také na divadelních prknech, ostatně už během studia na DAMU působil mimo jiné na scéně Národního divadla.

Dyk nyní slaví 38. narozeniny a za svůj profesní život toho stihl opravdu hodně. Působil mimo jiné na divadelních scénách Divadla v Dlouhé, Divadla Ta Fantastika nebo A Studio Rubín, později zakotvil v La Fabrice.

Televizní diváci ho objevili v roce 2006, kdy si zahrál v seriálu Letiště, poté se objevil pro změnu ve Velmi křehkých vztazích. Jeho popularita raketově vzrostla také díky působení v kapele Nightwork. A ti diváci, kteří ho neznali ze seriálů, ho na televizních obrazovkách objevili například v pohádce Jiřího Stracha Tři životy či kriminální trilogii Ďáblova lest. O pár let později se už z Vojty Dyka stal uznávaný herec a hudebník, který má na svém kontě celou řadu zajímavých uměleckých projektů.

Začátky idola dívčích srdcí Vojty Dyka si připomeňte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám