Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zorka Hejdová (33) vyrazila do společnosti v pořádně sexy saku, pod kterým vykukovala jen podprsenka. Moderátorka zvolila třpytivý model, ve kterém doslova zářila.

„Je to takový už vánoční mood. Už myslím, že tu atmosféru cítím,“ řekla Super.cz Zorka a prozradila, jak bude oblečená u vánočního stromečku. „Chodím svátečně, ale neformálně. Ale samozřejmě chci vypadat hezky a slavnostně, takže budu mít šaty,“ doplnila moderátorka na vánoční párty.

Zorka miluje módu a utrácí za ni. A to nejen za šperky, ochotná je utratit i desetitisíce za boty či kabelku. „Za módu strašně ráda utrácím. Vlastně neutrácím za nic jiného. Nakupuju ale s rozmyslem. Není to jednorázové utrácení. Je to moje vášeň,“ vysvětluje s tím, že nejdražšími kousky jsou určitě šperky.

„Nejdražší šperk je prstýnek, který jsem si koupila sama s kamarádkou. Je pro nás symbolický, hrozně jsme si ho přály. Je v řádech desítek tisíc. Nemám to tak, že bych si jednou měsíčně chodila udělat takhle drahou radost. Pro mě je šperk splněný sen. A většinou je nesundávám. Každá žena to má myslím jako něco speciálního,“ dodala Hejdová.

Reklama

Další články

Načítám