Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na proslulé Páté Avenue v New Yorku se v úterý večer slavnostně otevřela vlajková prodejna společnosti Swarovski, kdy byla představena i zbrusu nová spolupráce s Kim Kardashian a její značkou SKIMS. Výsledkem byla parádní podívaná, kdy doslova oči přecházely…

Pro Kim, která dorazila na akci v sexy topu a minisukni posetými spoustou třpytivých kamínků, se jednalo o další velkou noc, kdy mohla dokázat všem škarohlídům, že není jen televizní hvězdičkou z reality show, ale i zdatnou obchodnicí, která se ve velkém byznysu a podnikání umí otáčet stejně skvěle jako v šoubyznysu.

V New Yorku má Kim skutečně ‚napilno‘, pondělní večer trávila na udílení módních cen a posléze na narozeninové party hráče amerického fotbalu Odella Beckhama Jr., o němž se spekuluje, že by mohl být jejím novým milencem.

Na úterní otevíračce obchodu se ovšem objevila i řada dalších hvězdných hostů, jako například Gwyneth Paltrow či modelka a dcera zpěváka Micka Jaggera Georgia May Jagger.

Trojici nejodvážnějších toho večera představovaly díky svým modelům modelka Ashley Graham, která si stejně jako v pondělí vystačila se spodním prádlem a velice průsvitnými šaty, dále zpěvačka Teyana Taylor, jež nechala vyniknout především své vyrýsované břišní svalstvo a modelka a herečka Indya Moore, která na první pohled působila, že je pod síťovanou róbou zdobenou kamínky zcela nahá.

Který ze třpytivých modelů se vám líbí nejvíc?
Kim Kardashian
19,5 %
Gwyneth Paltrow
43,1 %
Ashley Graham
9,7 %
Georgia May Jagger
13,7 %
Teyana Taylor
5,1 %
Indya Moore
8,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2297 čtenářů.

Který model vás nejvíc zaujal? Hlasovat můžete v naší anketě!

Reklama

Další články

Načítám