Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Elisabeth Moss se proslavila jako hlavní hrdinka v dystopickém seriálu Příběh služebnice. Ač je v seriálu matkou, v soukromí zatím vlastní děti neměla. Teď ji fotografové už podruhé po delší době zvěčnili během natáčení dalšího projektu a zatím zůstává záhadou, jestli je herečka těhotná.

Je vidět, že na rozdíl od jiných hvězd dokáže být Elisabeth Moss během natáčení velmi skromná. Stačí jí tepláky a volné šedé triko, vlasy stažené do culíku a žádný make-up. Přesně takhle byla zvěčněna v Los Angeles, kde v současné době natáčí. Bližší informace nejsou známy, známé je jen to, že herečka má v natáčecím plánu kromě Příběhu služebnice úsměvnou komedii Jeden gól a životopisný snímek Francis and the Godfather. A stejně jako je záhadou, na jakém projektu Elisabeth zrovna pracuje, neví se ani to, jestli je v požehnaném stavu.

Elisabeth o svých vztazích moc nemluví. V letech 2009-2010 byla provdána za komika a herce Freda Armisena, později vztah označila za traumatizující a hrozný. V letech 2012-2015 pak chodila s kameramanem Adamem Arkapawem. Od té doby oficiálně vztah neměla, v roce 2018 řekla magazínu Marie Claire UK, že by se v budoucnu ráda stala matkou. Média o jejím stavu mlčí, spekulují tak hlavně čtenáři pod články, ve kterých se hereččiny fotky objevily.

„Přeju jí dobré a klidné těhotenství. Gratuluji,“ píše například jeden v Page Six. „Není těhotná, její postava taková je,“ odpovídá mu jiný. „Je na těch fotkách těhotná, nebo předstírá, že je těhotná?“ ptá se další. „Ne, to je zdravá chuť k jídlu. A málo pohybu,“ spekuluje jiný. „Doufám, že těhotná je. Jinak je to děsivé,“ přemítá čtenář Daily Mail. Nezbývá tak než počkat, jak se nakonec situace vyjasní. Pro jednačtyřicetiletou herečku by ale těhotenství bylo zcela jistě velkým požehnáním.

Reklama

Další články

Načítám