Hlavní obsah
Článek

Herečka Felicity Huffman (56) chtěla pro svou dceru Sofii (18) to nejlepší vzdělání. Očividně ale nezvolila ten nejlepší způsob. Pro herečku si přišli agenti FBI. Takhle zoufalá nebyla ani jako Lynette ve slavném seriálu Zoufalé manželky.

Před kamerou už zažila ledacos, ale na tuto situaci ji nejspíš žádný scénář nepřipravil. V úterý se ocitla na úrovni zločinců z krimi seriálů. Felicity byla zatčena agenty FBI kvůli podvodným praktikám, které umožnily potomkům vlivných osobností dostat se na prestižní školy. Následně vypovídala u soudu v Los Angeles.

Podle amerických médií byla herečka propuštěna na kauci ve výši 250 000 amerických dolarů (5,5 miliónu českých korun) a byl jí zabaven pas, aby nemohla vycestovat z USA. V Bostonu se bude 29. března zpovídat u soudu.

Felicity Huffman měla údajně zaplatit 15 tisíc dolarů (340 tisíc korun), aby dceru nekalým způsobem dostala na školu Los Angeles High School of the Arts. FBI má mít k dispozici nahrávky telefonních hovorů usvědčujících herečku z poskytnutí úplatku. Vyslechnut byl také její neméně známý manžel William H. Macy.

Reklama

Další články

Načítám