Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by si nepamatoval dnes již legendární filmy Válka Roseových, Honba za diamantem či jeho pokračování Honba za klenotem Nilu, v nichž excelovali Michael Douglas a Kathleen Turner? V 80. a 90. letech platila Turner za jednu z největších hollywoodských hvězd, ale v posledních letech se stáhla do ústraní a na veřejnosti se objevuje jen zřídka.

Tento týden byla herečka spatřena v ulicích Manhattanu po několika měsících. Naposledy byla viděna během natáčení snímku Maestro Bradleyho Coopera rovněž na Manhattanu, a to před pěti měsíci. Herečku zřejmě sužují potíže s chůzí, a tak si vypomáhá holí. Na svou práci ale Kathleen nezanevřela, a letos by se dokonce měla objevit v thrilleru The Long Game. Přestože četnost jejích filmů už zdaleka není taková, jaká bývala, v roce 2022 si zahrála s Annou Faris, Toni Collette a Davidem Duchovnym v komedii Válka o dědictví či loni v seriálu Instalatéři z Bílého domu.

Kathleen v dobách své největší popularity hrála nejčastěji se zmiňovaným Michaelem Douglasem či Dannym DeVitem. A právě náklonností k prvnímu z nich se nikdy netajila. V roce 2021 se herečka nechala slyšet, že byla do zmiňovaného kolegy v té době i zamilovaná.

„Ach, toužila jsem po něm, ale on byl stále ženatý (tehdy s první manželkou Diandrou Luker, pozn. red.)… Byli odloučeni a já myslela, že by tam mohla být nějaká naděje,“ přiznala tehdy pro magazín People. Loni se pak o neopětované lásce zmínila i v rozhovoru pro magazín Stellar, v němž dodala, že i když mezi nimi panovalo sexuální napětí, neexistovala žádná naděje, že by mezi nimi mohl být nějaký románek. Turner zároveň složila poklonu jeho současné manželce Catherine Zetě-Jones, když řekla: „Catherine má mé velké uznání. Odvedla s ním skvělou práci.“

Související témata:
Kathleen Turner

Reklama

Další články

Načítám