Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lenka Zahradnická oznámila radostnou novinku. Dvojnásobná maminka, které doma už dělají radost dcerky Jasmínka a Jovanka, se pochlubila bříškem. Seriálová sestřička, kterou proslavila role v Ordinaci v růžové zahradě a hraje sestřičku i v Jedné rodině, je těhotná.

To, že je herečka v požehnaném stavu, se jí podařilo tajit poměrně dlouhou dobu. Na sociální síti se totiž svým fanouškům pochlubila už viditelným bříškem. „Jejda! Již brzy v našem obýváku. Nějak už mě ty pohledy na břicho se soucitným výrazem – přibral jsme někdy každej – přestaly bavit. Bude sranda,“ svěřila se herečka u videa, kde s rodinou oznámila radostnou zprávu.

Termín porodu si seriálová herečka nechává pro sebe. „Kdy klokan přiletí, říkat nebudu, ani jestli čáp přinese holčičku, nebo chlapečka. Za prvé to sami nevíme a za druhé i kdyby, necháme si ten zázrak chvilku pro sebe. Jedno vám slíbit můžu. Nebude to za extra dlouho a heslo zní: nudu neznám,“ prozradila šťastná Lenka.

„Tohle bude teprve párty. Takže se radujte s námi a buďme všichni hlavně zdraví! Vaše rozrůstající se smečka. Michal, Léňa, Jasmínka, Jovanka, Františka a ten člobrda, co si dělá slušnou párty v mém břiše,“ dodala herečka, které přišel nespočet gratulací. „No ty bláho! Moc gratuluju a držím pěsti,“ napsala jí kolegyně Michaela Maurerová. „Jsi v mých očích hrdinka,“ připsala herečka Andrea Růžičková. „A já už jsem ti gratulovala, tak ještě vám všem,“ napsala Alice Bendová.

Reklama

Další články

Načítám