Hlavní obsah
Článek

Tři měsíce po narození nejmladšího potomka se herečka Kate Winslet (38) objevila na slavnostní premiéře filmu Divergent. Nápadné červené šaty ovšem zdůraznily nadbytečná kila, kterých se ještě zcela nezbavila.

Držitelka Oscara za hlavní roli ve filmu Předčítač přivedla v prosinci na svět syna, jemuž dala podivné jméno Bear (Medvěd), a o čtvrt roku později již chtěla zazářit na slavnostní události. Kate ovšem nepatří k šťastným ženám typu Halle Berry, na jejichž tělech těhotenství nezanechá žádné stopy. Přestože se v minulosti snažila docílit štíhlosti drastickými dietami, její ženské tvary o sobě vždy daly opět vědět.

Na premiéru sci-fi snímku Divergent Kate zvolila červenou barvu, která jí vždy slušela. Neuvědomila si ovšem, že tento model zdůrazní její klenuté křivky v oblasti boků a přidá jí několik kil navíc. Celkový dojem z jindy sympatické herečky navíc kazil fakt, že se tentokrát ani nepokusila o úsměv a vypadala, jako kdyby pro ni společenská akce byla nuceným zlem.

Kate Winslet vede opravdu pestrý život. Dosud se stačila třikrát provdat a každý manžel jí dopřál po jednom potomkovi. Malý Bear, kterého si pořídila s miliardářem Nedem Rocknrollem, tak má brášku jménem Joe (10), jehož otcem je režisér Sam Mendes, a sestřičku Miu (13) od filmaře Jima Threapletona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám