Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda reality show Svatba na první pohled Natália Mykytenko podstoupila před nějakou dobou reoperaci svých implantátů. Důvodem byly zdravotní problémy a bolesti po první operaci, které ji trápily dlouhý rok.

„Bohužel mě rok bolelo pravé prso, byla jsem s tím na sonu, kde mi řekli, že bych měla navštívit nějakou kliniku, ale až na třetí klinice mi zjistili, že mám otočený implantát. Nevím, jak se to mohlo stát,“ svěřila se Natália s tím, že odborný lékař později zjistil, že má otočený i druhý silikon.

Krásná blondýnka se nyní pochlubila, jak její nová hruď vypadá. „Moje první fotečka po reoperaci prsou. Dnes je to přesně 2 měsíce a 2 dny a upřímně, jsem velmi spokojená. Myslím, že jsem si vybrala dobře a všichni nahoře mě v tom podpořili, aby vše dopadlo dobře a aby se i hojení dařilo,“ uvedla Natália k fotografii s hlubokým výstřihem.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevila spousta reakcí, a to nejen pozitivních, ale i zapšklých od věčných rýpalů.

„Ať se vám hlavně dlouho líbí a nosí, ale můj názor je, že by vám slušelo všeho míň, jsem víc pro přirozenost,“ uvedl jeden z mírněji kritických sledujících.

„Natálko, jsme tu i my normální holky, co ti ta prsa přejí. A teda musím říct, že jsou nádherná. Ano, když jsem viděla ty předchozí, tak jsem si říkala, to teda fakt hezké není, ale nosila jsi je s takovou grácií, že to vlastně bylo ok. Ale tyhle střely? Jen si je užij. Přeju hodně zdraví,“ vzkázala Natálii fanynka. „Doufám, že nečteš komentáře těch tragédek. A pokud ano, jak to zvládáš? My, co tomu rozumíme a přejeme krásu ostatním ženám, vidíme, že jsou dokonalá,“ podotkla další.

Reklama

Další články

Načítám