Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když přišla nabídka zahrát si ve filmu s lechtivou tematikou, Vanda Chaloupková (32) se moc dlouho nerozmýšlela. I když měla při natáčení docela trému. A co teprve její herecký kolega Adam Ernest.

„Byl to rozhodně velký zážitek. Což o to, já to jakžtakž zvládala, ale Adam, ten z toho měl docela vítr. Žádné erotické scény předtím netočil, tak to pro něj byla dost velká výzva, ale dal to se ctí,“ usmívala se herečka, když vzpomínala na natáčení snímku Jedna noc. Ten bude mít slavnostní premiéru v Ostravě na zbrusu novém Fest1valu.

Což je ve finále docela úsměvné, už s ohledem na to, že parťák a dobrý kamarád herce a muzikanta Jana Nedbala je na pódiu docela číslo. A rozhodně nemá problém ani s tím, svléknout se do půl těla.

Snímek se zabývá dramatem mladého manželského páru, jehož vztah prochází velkou zkouškou. Chce upozornit na to, jak jednoduché je dostat se do finančních problémů. Zároveň chce ukázat, že je důležité jim čelit a nevzdávat se.

Dalším tématem, kterému se film věnuje, je problematika devalvace sexuality a sexuální sebeúcty ve světě, kde se intimní momenty stávají komoditou. Hlavní hrdinku, ostravskou rodačku Vandu Chaloupkovou, která je součástí zmíněného projektu, můžete vidět na červeném koberci i na besedě, která bude probíhat s dalšími tvůrci po promítaní filmu Jedna noc.

Reklama

Další články

Načítám