Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve věku pouhých 29 let zemřela po desetiměsíčním boji s rakovinou nadledvinek Anna Cardwell známá z reality show Here Comes Honey Boo Boo či Mama June: From Not to Hot. Nemoci maminka dvou dcer podlehla navzdory intenzivní léčbě. Rakovina u ní ovšem byla diagnostikována pozdě, až ve čtvrtém stadiu.

Smutnou zprávu o úmrtí dcery zveřejnila v neděli na Instagramu její maminka June Edith Shannon, hlavní postava zmiňovaných amerických reality show. Ještě před dvěma dny přitom žádala fanoušky o modlitby pro svou dceru.

„Se zlomeným srdcem oznamujeme, že Anna již není mezi námi. Zemřela v mém domě pokojně ve 23:12 hodin minulou noc,“ oznámila svým sledujícím Shannon v příspěvku na Instagramu u fotografie celé rodiny, která obklopovala její dceru během léčby.

Cardwell již v březnu oznámila, že jí lékaři odhalili rakovinu, od února podstupovala chemoterapie. Do nemocnice se vydala kvůli přetrvávajícím bolestem žaludku. Bohužel již tou dobou se jí nemoc rozšířila i do plic, jater a ledvin.

Anna, která již od léta věděla, že je její nemoc v takové fázi, že není naděje na vyléčení, po sobě zanechala desetiletou dceru Kaitlyn a osmiletou Kylee.

Související témata:
Anna Cardwell

Reklama

Další články

Načítám