Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní hvězdička Farrah Abraham, která se před čtrnácti lety proslavila v pořadu 16 a těhotná a Náctileté maminky poslední roky spíš než jako herečka vyniká svou posedlostí úpravami zevnějšku. Ke svým 31. narozeninám si dopřála další sérii operací a výsledek předvedla během svého pobytu na Havaji.

Do Honolulu Abraham odletěla minulý týden se svou třináctiletou dcerou Sophií Laurent, jejíž tatínek Derek Underwood zemřel v roce 2008 při autonehodě.

Farrah minulý týden absolvovala na klinice v Manchesteru korekci tváří a čelisti, plastiku nosu, výplně rtů, pozvednutí obočí a již zmiňované vyplnění boků a pozadí.

V minulosti už podle svých slov utratila přes 133 tisíc dolarů za nejrůznější úpravy, mezi nimiž nechybělo několik plastik poprsí, nosu, brady, nespočet botoxů a výplní rtů a rovněž úprava intimních partií.

Její postupná transformace ale zřejmě lidi baví a na sociálních sítích ji sleduje přes šest miliónů fanoušků. V minulosti se dala i na natáčení pornografických snímků. Rodačka z Nebrasky se ovšem prezentuje rovněž jako zpěvačka nebo spisovatelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám