Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jan Šťastný (58) si toho naložil moc. Za čtyři měsíce se mu narodí dítě s partnerkou Bárou Petrovou. Navíc vůbec nestíhá přípravy na svatbu, kterou oba chtějí ještě před narozením potomka. Báře přes samou práci nestihl dát ještě ani zásnubní prsten za šedesát tisíc korun. Kde je problém? Herec si nabral plno práce, aby kromě své režie mohl ještě platit alimenty za svého nevlastního syna Marka.

Marka vyženil ve svých třiadvaceti letech, kdy se oženil s lékařkou Lenkou. Ta ho sice opustila kvůli řediteli Národního divadla v Brně Danielu Dvořákovi, ale Marka nenechal ve štychu. "Platí za něj dokonce alimenty. Marek se totiž rozvedl, ale nyní kvůli zdravotním problémům nemůže pracovat. Tak na svého nevlastního vnuka platí on," řekl deníku Aha přítel rodiny.

Další vnouče má od svého vlastního syna Honzy, který se oženil pornoherečkou Míšou. Od těch má Leontýnku. Budoucí hercův potomek si tak aspoň bude mít s kým hrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám