Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Téměř po roce jsme se potkali s herečkou Andreou Růžičkovou (39), dříve Kerestešovou. Mezitím jsme ji mohli vídat pouze v seriálu Chlap, který natočila. S manželem, výtvarníkem a hudebníkem Mikolášem, vyrazila na Česko-Slovenský ples.

"Je to jediný ples, na který chodíme, tedy kromě hasičského bálu u nás na vesnici. Jinak nikam moc nechodíme, protože žijeme rodinným životem. Ne proto, že musíme, ale protože nás to baví. Jsme na sebe s dětmi hodně navázaní. A čím jsme starší, tím méně nás tyhle světské věci zajímají," uvedla Andrea.

Herečka pochází z křesťanské rodiny, pokřtění jsou i její synové, až v dospělosti, poté, co se s manželkou poznal, se nechal pokřtít i její muž. "Ale není pokřtěný kvůli mně, ale kvůli sobě a Bohu, protože to tak chtěl. Byla jsem první, kdo byl proti tomu, protože jsem se bála, že mi to jednou bude vyčítat. Ale myslím, že nelituje, bylo to jeho svobodné rozhodnutí a toho pána Boha poznává doteď," svěřila se Růžičková.

Nejnověji budeme moci Andreu vídat v seriálu Agrometal režiséra Karla Janáka, který bude uvádět kanál Prima Plus. Tam prý ztvárnila roli takové Slovenky, kterou mají lidé zažitou ve stereotypech. "Jsem tam taková pěkná mrška, slovenská kariéristka," prozradila mj. o roli v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám