Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kateřina Bohatová je sice na divadelních prknech stálicí, ale diváky zaujala zejména jako jedna z hrdinek muzikálu Biograf láska v Divadle Kalich. Tam zpívá nesmrtelné hity Hany Zagorové (†75).

Protože jsme se potkali v pohádkovém světě dětského parku, povídali jsme si na téma jejích snů a přání, také vzhledem k blížícím se svátkům. „V profesi se vždycky ještě něco najde. Kdybych přestala snít, tak se to přestane dít. Tak si budu přát dál. Ale u mě to tedy funguje tak, že mi vysněné věci chodí dřív, než si uvědomím, že jsou vysněné. Až když se v nich ocitnu, uvědomím si, že je to vlastně to, co jsem si přála,“ svěřila se.

Pokud jde o soukromý život, chtěla by, aby vše bylo dál tak skvělé, jak to teď je. „Jeden manžel a jedno dítě mi stačí, když to tak poběží dál ve zdraví, míru a bezpečí, budu spokojená. To je moje největší vánoční přání,“ míní.

Jedno materiální přání jsme z ní ale přece jen vytáhli. „Přála bych si nějaký byt snů. Teď máme hezký byt, ale není náš, ale pronajatý. Takže k tomu, doufám, směřujeme,“ nemá až tak nereálnou představu Kateřina, jejíž manžel je stavař.

Reklama

Další články

Načítám