Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že ani vedra neodrazují americké celebrity od letní dovolené v Evropě. Na italském ostrově Sardinia jste před pár dny mohli potkat například herečku Zoe Saldanu (45). Hvězda Avengers, Strážců galaxie, Avatara či Pirátů z Karibiku zavítala na tamní pláž Pevero i s manželem a jejich syny.

Trojnásobnou maminku Zoe doprovázel její pohledný manžel umělec Marco Perego Saldana, s nímž letos v červnu oslavila desetileté výročí svatby. Na výlet lodí na zmiňovanou pláž vyrazili i s jejich třemi syny – osmiletými dvojčaty Bowiem a Cym a ještě jejich o dva roky mladším bráškou Zenem.

Hereččin manžel, který je rodákem z italského Saló, i jejich chlapci se před sluncem chránili koupacími tričky a všichni si užívali šnorchlování u břehu. Zoe pak předvedla svou vyrýsovanou postavu v jednodílných plavkách značky Hunza G, kterou nosí například i Rosie Huntington Whiteley či Rihanna.

U Středozemního moře Zoe nedávno strávila spoustu času, s Nicole Kidman totiž na Mallorce natáčely sérii z policejního prostředí Special Ops: Lioness. Saldana zde hraje roli Joe, šéfky speciálního programu, v jehož rámci se trénují tajné agentky. Během natáčení se přitom s Nicole sblížily a staly se kamarádkami. „Spolupráce se Zoe byla skvělá. Obě jsme znamení Blíženců,“ chválila nedávno Kidman svou kolegyni v rozhovoru po premiéře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám