Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Dolinová (60) je sice už celé tři roky vdaná za šéfa pražského městského soudu Jana Sváčka (54), přesto ale nemůže tvrdit, že by ho do dneška pořádně poznala. Měla totiž už tak špatný zrak, že kvůli tomu měla i nehodu v divadle. A teprve nyní, po oční operaci, konečně pořádně spatřila svého chotě.

„Zrak se mi zhoršoval již delší dobu. V Divadle U Valšů jsem ale nedávno během hry Manželské štěstí spadla na diváka. Málem se nedohrálo představení. To byla ta poslední kapka a hned jsem vyhledala odborníky, abych mohla podstoupit operaci,“ říká Dolinová. Řezat do sebe laserem nakonec nechala na oční klinice v Olomouci, kde jí tamní primář Ilja Šín odstranil dioptrie „pětky“.

„Konečně teď ráno vidím manžela. Málem jsem doteď nevěděla, s kým to v posteli ležím,“ usmívá se Michaela, která jedním dechem dodává, že se její vztah s drahou polovičkou ani po zlepšení zraku naštěstí nezhoršil. Spolu s Dolinovou si nechal opravit oči i pořadatel Muže roku David Novotný, kterému kromě odstranění dioptrií narovnávali rohovku.

Reklama

Další články

Načítám