Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Období Vánoc měl pravidelně Pavel Šporcl (51) plné koncertů. Kvůli pandemické situaci si sice letos tolik nezahraje, alespoň mu zbude čas na nákupy vánočních dárků. Do těch už se pustily jeho dcery, které se na svátky už těší.

„Já ještě nenakupuji, ale musím říct, že mám dobrý pocit z mých holek, z dcer, které se na Vánoce neskutečně těší a pořád něco online nakupují. Stále půjčuji svoji kreditní kartu, ne že by to byly velké nákupy, jsou to drobnosti. Ani nevím, co to je, jen vím, kolik to stojí peněz,“ svěřil se Super.cz Pavel s úsměvem.

Doufá také, že mu na kartě po vánočních nákupech něco zůstane. „Samozřejmě mám myšlenky na to, co komu koupit, na Vánoce se všichni těšíme. Doufám, že mi na té kartě něco zbyde, zatím to nejsou žádné velké položky. Ale je pravda, že jak je málo koncertů, tak nejsou samozřejmě ani příjmy, tak musíme být opatrní všichni,“ svěřil se Pavel Šporcl, kterého jsme potkali před jeho vánočním koncertem v Betlémské kapli na Žižkově.

S rodinou pravidelně také doma dodržují nejrůznější vánoční zvyky, které ani letos neopomenou. „Dodržujeme spoustu tradic. Lijeme olovo, krájíme jablíčka, pouštíme skořápky ořechů a Ježíšek by k nám nepřišel bez toho, aniž bychom mu nezazpívali koledy,“ dodal houslista.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám