Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Emma Stone (35) je velmi štíhlá, a tak si zdánlivě může dovolit obléct si na sebe takřka cokoliv. Její hedvábné šaty se ale s úspěchem zrovna nesetkaly. Ba právě naopak.

Říká se o ní, že má nejhezčí úsměv v Hollywoodu, a také se o ní v minulosti psalo jako o nejlépe vydělávající herečce. Emma Stone teď přicestovala do Londýna, aby se tam se svými kolegy Markem Ruffalem a Willemem Dafoem účastnila slavnostního promítání filmu Chudáčci, v němž hrála a který také spoluprodukovala. Neotřelý příběh je inspirován Frankensteinem a hovoří se o něm jako o „velmi prostopášném“. A podobně by se možná dalo hovořit i o šatech, které si herečka na slavnostní večer oblékla. Hedvábné asymetrické šaty, které si vzala bez podprsenky, ale u lidí nevyvolaly příliš pozitivní reakce.

„Bohužel je to neúspěch, velmi nelichotivé,“ píše například jeden komentující pod článkem v Daily Mail. „Neomráčí mě žena v noční košili,“ uvádí další. „Krásná tvář, ale šaty vypadají hrozně. Horší než noční košile. Ramínka je potřeba zkrátit o pár centimetrů,“ dodává třetí. „Proč nosí spodničku jako šaty?“ ptá se jiný. „Pokud Emma Stone omráčí, když má na sobě roztrhaný starý závěs, tak je naděje pro všechny. Dámy, vyndejte ty staré přehozy, které používáte jako ochranu při malování,“ rozvášnil se další.

Našly se ale i pozitivnější reakce, i když jich nebylo mnoho. „Ošklivý outfit, ale krásné přirozené tělo. Žádné nevzhledné implantáty,“ zastává se herečky komentující, který oponuje mnoha dalším, kterým zřejmě vadí, že se Emma nebojí ukázat bez podprsenky, i když její dekolt není zrovna napěchovaný. O takové operaci herečka nikdy ani neuvažovala, v Hollywoodu se hodně mluví jen o její údajné plastice nosu.

Reklama

Další články

Načítám