Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Otřesný zážitek si odváží šestadvacetiletá modelka, influencerka a bývalá účastnice britské verze reality show Love Island Arabella Chi. Podle deníku The Sun jí dva muži cestou z Ibizy prořízli pneumatiky u jejího vozidla za 60 tisíc liber (1,7 milionu korun) a sebrali jí značkovou kabelku, peněženku i pas.

„Arabella slyšela, jak se odemkly dveře, než ji vytáhli ven. Byla naprosto vyděšená, ale křičela a bránila se. Neměla ponětí, co ti muži chtějí, a bála se nejhoršího. V autě pobrali, co se dalo,“ svěřil se deníku zdroj z okolí modelky o její otřesné zkušenosti.

Arabella cestovala i se svým otcem Paulem. K incidentu mělo dojít krátce poté, co z Ibizy dorazili do Barcelony trajektem.

„Měla problémy se zadními koly. Její otec si všiml, že mají obě pneumatiky proříznuté, a jelikož měli pouze jednu rezervní, zůstala Arabella sedět v autě, zatímco její otec odešel hledat policii a Uber,“ objasnil zdroj s tím, že když muži viděli, že je v autě sama, došlo k napadení. „Arabella je hodně otřesená, ale je ráda, že je zpátky doma. Byl to pro ni nesmírně traumatický zážitek,“ dodal zdroj.

Modelka se účastnila Love Islandu v roce 2019. Zároveň se během léta objevovala i ve společnosti Leonarda DiCapria během jeho plaveb jachtou po Evropě.

Související témata:
Arabella Chi

Další články

Načítám