Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neděli čeká souboj v duetu také zpěváka Daniela Mrózka (18), který je velkým favoritem soutěže. Přestože na jevišti osmnáctiletý mladík vždy působí jako suverén a profesionál, uvnitř v srdci ho tíží obrovská bolest. Nebudou to totiž ani dva roky, co Danielovi nečekaně zemřel jeho otec.

„Kromě jedné dost složité operace byl tatínek relativně zdráv. Jeho smrt byla náhlá," zavzpomínal exkluzivně pro Super.cz Daniel na svého otce, který ho přivedl ke zpívání.

„Oba jsme věděli, že zpívání pro mě bude to nejlepší. Byl můj největší fanoušek a za to mu budu navždy vděčný," říká. Nejtěžší zpívání pro něj bylo na otcově pohřbu, kde zpíval skladbu od Robbieho Williamse. Po této zkušenosti se dokonce rozhodl s hudbou nadobro přestat. Touhu prosadit se pocítil až v momentě, kdy se přihlásil do Hlasu Česko Slovenska. Během výběru naslepo zpíval píseň „Apologize“ s tátovou fotkou v dlani.

„Přišlo mi to jako fajn gesto vůči němu. Dalo mi to vnitřní sílu. Když se otočil Pepa Vojtek a já zjistil, že se stalo přesně to, co jsem si přál, tak jsem se dostal do extáze," vzpomíná na své první vystoupení v Hlase.

Nejedná se ale o Mrózkovu první účast v talentové soutěži. Mladík si prošel Česko Slovenskou Superstar a štěstí zkoušel i v britském X-Factoru. A jak se tam vlastně dostal?

„Přivedla mě k tomu známá, se kterou jsem se poznal na dovolené v Řecku v karaoke baru. Po dovolené jsme spolu zůstali v kontaktu a jednou mi poslala přihlášku do soutěže. Tak jsem do toho šel," říká zpěvák, který postoupil z osmi tisíc uchazečů do výběrové pětistovky.

Už tuto neděli se Daniel Mrózek utká v Souboji s Markem Motalíkem, při němž oba kluci zazpívají skladbu od Backstreet Boys.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám