Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Honza Musil (56), který si před necelým měsícem vážně poranil páteř pádem z žebříku, je po druhé operaci a začíná rehabilitovat. „Po druhé operaci je mi už konečně líp,” svěřil se svými pozitivními pocity moderátor.

Zároveň však uvedl, že zákrok nebyl procházkou růžovým sadem: „Nesnáším narkózy, je mi po nich blbě a nemám chuť k jídlu.”

Po druhém operačním zákroku Musil začal rehabilitovat pomocí speciálního přístroje připomínajícího kolo, které mu zdravotníci umístili přímo do postele. „Teď už mám v pelechu MOTOmed, což je kolo, které šlape za vás, ale můžete to zkusit i vy sami,” prozradil svým fanouškům na sociálních sítích.

O Musila se odpovědně stará zdravotnický personál, kterému Honza prostřednictvím svého profilu na Instagramu často děkuje, ale také jeho registrovaný partner Jakub Gareth Bialý (28). „Teď se těším na Kubíčka, který je tu každý den. Zlatej kluk,” uvedl Honza Musil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám