Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé po dvaceti letech byli koncem minulého týdne společně na veřejnosti viděni a zvěčněni Gene Hackman a jeho žena Betsy Arakawa. Manželé společně zavítali na oběd do restaurace v Novém Mexiku. Zatímco se při odchodu z podniku Pappadeaux’s Seafood Kitchen v Santa Fe dvojnásobný držitel Oscara své ženy jemně přidržoval, původem Havajanka Betsy mu cosi ukazovala opodál. Oba se zdáli být v dobré náladě a pokračovali směrem ke svému vozidlu.

Herec známý nejen svými filmy Francouzská spojka a Nesmiřitelní, za které získal Oscary, ale rovněž třeba Bonnie a Clyde, Superman, Nepřítel státu či Ptačí klec, před dvaceti lety odešel do hereckého důchodu a od té doby se drží v ústraní. S manželkou se stranili jakýchkoli společenských událostí. Ač je to k nevíře, naposledy spolu byli zvěčněni na udílení Zlatých glóbů v roce 2003, kde si Gene převzal Cenu Cecila B. DeMilla.

Jeho posledním filmem byla pak komedie Starosti pana starosty z roku 2004. V červenci téhož roku Hackman výjimečně poskytl rozhovor Larrymu Kingovi, v němž oznámil, že nepřipravuje žádné další projekty a věří, že jeho herecká kariéra je u konce. Následně dal přednost psaní knih a svůj odchod do hereckého důchodu definitivně potvrdil v roce 2008, když propagoval svůj třetí román Escape from Andersonville: A Novel of the Civil War.

Betsy Arakawa je hercovou druhou manželkou, brali se v roce 1991. Jeho první ženou byla Fay Maltese, s níž byl ženatý třicet let až do roku 1986 a stali se rodiči tří dětí – Christophera, Leslie a Elizabeth.

Související témata:
Gene Hackman
Betsy Arakawa

Reklama

Další články

Načítám