Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byly časy, kdy to s hollywoodským bardem Mickeym Rourkem nevypadalo úplně nejlépe. Podepsaly se na něm léta v boxovacím ringu a holdování alkoholu i cigaretám. Později také snaha dát obličej dohromady prostřednictvím plastických zákroků, které mnohdy dopadly všelijak. A přestože je stále herecky aktivní, mnozí zřejmě netuší, jak dnes vlastně Mickey vypadá, jelikož se na veřejnosti příliš často neobjevuje.

O to milejší bylo spatřit jej v úterý v ulicích Beverly Hills, kde si zašel na oběd s několika přáteli. Herec v kostkované košili a s kovbojským kloboukem na hlavě byl očividně v dobré náladě a vypadal po sedmdesátce o poznání lépe než před lety, kdy bylo na jeho odulé tváři znát, že nevedl zrovna asketický život.

Pokud nejste zrovna filmoví nadšenci či fanoušci Mickeyho, dost možná vám uniklo, že Mickey stále patří k nejaktivnějším hollywoodským hercům a v posledních letech zvládá minimálně čtyři celovečerní snímky za rok. Jen letos si připsal do své filmografie komedie a thrillery Jade, Motor City, Murder at Hollow Creek a Not Another Church Movie a ještě drama s Williamem, Stephenem a Danielem Baldwinovými či Denise Richards A Walking Miracle.

Reklama

Další články

Načítám