Hlavní obsah
Článek

Letošní festival v Cannes je u konce a nezbývá než se podívat na to, kdo nejvíce zaujal na červeném koberci během závěrečné ceremonie. Tou osobou byla zcela jistě americká herečka Elle Fanning, která jako královna pózovala v odvážných šatech.

Šestadvacetiletá blondýnka působí ještě mladší, než je, a tak i na červeném koberci vypadala spíše jako teenager. Elle, která už má za sebou pozoruhodnou hereckou kariéru, si pro tuto příležitost oblékla béžovou róbu s odhalenými zády a opravdu velmi hlubokým výstřihem v přední části.

Látka byla navíc poloprůhledná, a tak bylo jasně vidět, že Elle nechala podprsenku doma. Šaty vynesla s takovou noblesou, že se o ní právem psalo jako o nejzářivější hvězdě posledního večera na festivalu v Cannes.

Pokud máte pocit, že už jste herečku dlouho nikde neviděli, je to tak. Ve filmu se neobjevila od roku 2020, v současné době ale natáčí životopisné historické drama A Complete Unknown s Timothéem Chalametem o začátku kariéry Boba Dylena. Zlom v její kariéře nastal v době, kdy se jako Šípková Růženka objevila ve filmu Zloba: Královna černé magie a v jeho pokračování Zloba: Královna všeho zlého. První roli pak získala už ve třech letech, kdy hrála mladší verzi své sestry Dakoty Fanning ve snímku Jmenuji se Sam.

Další články

Načítám