Hlavní obsah
Článek

Hokejista Martin Nečas neváhal po vypadnutí svého týmu Carolina Hurricanes z bojů o Stanley Cup přiletět do Prahy, kde se ihned stal posilou hokejového nároďáku na mistrovství světa. Šikovný útočník se může spolehnout i na velkou podporu své největší fanynky.

Už několik let je šťastný po boku zpěvačky Nikoly Mertlové, která vystupuje pod přezdívkou Nykki. Sympatickou krásku si fanoušci mohou pamatovat nejen z její sólové kariéry, ale i z dívčí skupiny 5Angels. Seznámili se v době covidové pandemie. Martinovi se Nykki líbila na sociálních sítích, kde si začali psát. Záhy mezi nimi přeskočila jiskra, ale k osobnímu setkání došlo až později, když se potkali na jedné soukromé akci.

„Strašně jsem se styděla s ním mluvit, i když jsem ho viděla 40 hodin na FaceTimu,“ přiznala zpěvačka v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Nyní už s ním žije v USA, kde ho podporuje v jeho sportovní kariéře. Do Prahy přicestovala s ním a nechyběla ani na zápase s Kanadou.

„Z 3:1 jsme to vyrovnali na 3:3, což bylo neskutečné vidět, bohužel to nakonec nedopadlo, ale jedeme dál, hráč zápasu byl můj favorit, takže z toho jsem měla velkou radost,“ vtipkovala na sociální síti Nykki, která je ráda, že se jejímu příteli daří i v národním týmu. Fandit mu bude samozřejmě i ve čtvrtek večer, kdy Česko čeká napínavý čtvrtfinálový zápas proti USA.

Další články

Načítám